Event

Kom jij elektrisch proefvaren?

Van 9 t/m 12 juli 2021 organiseren wij, in samenwerking met Kenco & DRIFTY, hét event om kennis te maken met elektrisch varen! Tijdens het evenement zal er een vloot elektrische schepen ter beschikking staan, met een ervaren schipper. Je kunt zo alle informatie verkrijgen, kennis maken met de verschillende elektrische schepen en natuurlijk ook zelf varen!

Elektrisch varen Amsterdam

Duurzaam varen neemt snel toe in populariteit. Maar… voor welke keuzes sta je als je over wilt stappen naar elektrisch varen? In Amsterdam organiseren wij het event om kennis te maken met elektrisch varen. Bij ons kun je verschillende type motoren uitproberen en een heerlijk proefvaartje maken. Op de valreep van de zomervakantie, 9, 10 en 11 juli is er in de Houthaven een sympathiek maritiem event op de Pelikaan. Daar gaat het gebeuren!

Kent u dat voormalige schip van Waternet, vroeger de bewaarboot? Met toewijding en daadkracht wordt dit schip stap voor stap getransformeerd tot plek voor duurzaam varen. Suzanne gaat in samenwerking met Kenco, een kleine armada aan duurzame bootjes laten aanmeren. Mensen met serieuze interesse kunnen een proefvaart maken, onder leiding van ervaren schippers die kennis hebben over de duurzame aandrijvingen en de voor- en nadelen van verschillende merken. Kom lekker proefvaren, en ontdek elektrisch varen. Na uw proefvaart kunt u napraten en meer informatie krijgen op de Pelikaan, waar diverse maritieme kopstukken aanwezig zullen zijn en diverse zaken getoond zullen worden. Zie het programma op de website van Kenco. Je kunt je daar ook direct aanmelden!